- Úvod
- SUŠENÉ OVOCE
- Lyofilizované mango (mrazem sušené) 30g
Lyofilizované mango (mrazem sušené) 30g

- Kompletní specifikace
- Lyofilizované mango (mrazem sušené) 30gskladem69,00 Kč
Nádech čisté exotiky. Takové jsou naše křupavé kousky mrazem sušeného manga! Toto mango je navíc čistě přírodní! Neobsahuje žádný přidaný cukr ani konzervanty. Je sušené pomocí tzv. lyofilizace, tedy hlubokým mrazem. Pomocí této unikátní metody sušení si kousky manga zachovají téměř všechny živiny, vitamíny a minerály, jako v čerstvém stavu. Mrazem sušené mango je navíc pěkně křupavé a chuťově vynikající! Hodí se do každého snídaňového müsli i na takovéto mlsání během celého dne.
Mango jako vynikající zásobárna živin
- trojlístek vitamínů C, E a A, které patří mezi nejsilnější antioxidanty, je jednou z největších předností exotického manga
- mango obsahuje také vitamíny skupiny B, konkrétně B1, B2, B6 a niacin
- pestrý koktejl minerálů je zastoupen hořčíkem, zinkem, draslíkem, manganem, mědí a železem
- na naše zdraví působí blahodárně i vláknina, karoteny a organické kyseliny, jako například kyselina citronová a jablečná
Nemáte doma čerstvé mango, ale dali byste si aspoň kousek? Zkuste sušené plátky! Dají se přidat do cereální snídaně, poslouží při pečení moučníků a pokud chcete vykouzlit rychlou dobrotu, obalte sušené mango v rozpuštěné čokoládě a posypte kokosem.
Pokud si u sušeného manga všimnete bílých skvrnek, nepanikařte, vše je v nejlepším pořádku. Jde o to, že ovoce často zcukernatí, a projeví se to právě takto.
Sušené ovoce jednodruhové
Složení: lyofilizované kousky manga 100%
Uporoznění: mrazem sušené ovoce je velice náchylné na vlhkost.
Po otevření sáčku ihned spotřebujte.
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 20°C a vlhkosti 65%.
Minimální trvanlivost: 3 měsíce
Země původu: Německo, Čína
Výživové údaje/100g:
energetická hodnota: | 1640kj /393kcal |
tuky: | 1g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0g |
sacharidy: | 84g |
z toho cukry: | 78g |
bílkoviny: | 5g |
sůl: | 0g |